Vårnäs Behandling i Vingåker

På Vårnäs har vi ett annat sätt att tänka. 


Vi ser den kapacitet som finns inom var och en, även när livet är svårt och beroendet starkt. För det går att vända en kraftig nedförsbacke till något bättre.


Hos oss får du först hjälp med avgiftning. Sedan får du utbildning i att ta hand om dig själv på ett ansvarsfullt och långsiktigt sätt utan alkohol, läkemedel eller andra droger.


Välkommen till oss på Vårnäs. 


Öppet intag för dig som vill ha hjälp

Öppet intag för dig som är beroende av alkohol, läkemedel eller andra droger.


Ring direkt till oss och kom hit utan remiss/biståndsbeslut om du bor i någon av följande kommuner: Eskilstuna, Flen, Katrineholm, Strängnäs eller Vingåker. Självklart är du välkommen till oss även om du bor någon annanstans men då behöver du gå via socialtjänsten i din hemkommun.


0151-51 80 90

varnas@vfsormland.se


Du som behöver hjälp och vill ta dig ur ditt beroende eller missbruk kan ringa direkt till oss och börja behandlingen inom två veckor. Ingen läkarkontakt behövs innan. Här finns läkare och sjuksköterskor på plats. Du behöver inte vara nykter eller ren när du kommer till oss.

Hur är din relation till alkohol ?


Jag dricker för mycket. Jag dricker för ofta. Jag dricker för mig själv. Jag kan inte sluta. Jag gömmer spriten, vinet eller ölen. I garderoben eller garaget. Längst in i skafferiet. Jag är beroende. Jag har alkoholproblem. Jag har ångest och skulder. Jag vill sluta dricka. Jag vill vara nykter. Jag kan inte sluta dricka. Jag vill ha hjälp. 

Jag röker på. Jag tar Tramadol. Jag självmedicinerar. Jag använder droger. Jag kan inte sluta. Jag vill sluta. Jag har ångest och skulder. Jag känner skuld. Ljuger och mörkar. För andra och mig själv. Jag är beroende. Jag kan få sparken. Jag vill bli ren. Jag behöver avgiftning. Jag vill ha hjälp. 


Vill du ha hjälp?  Ring till oss direkt 0151-51 80 90